Boekhouder

Wat doet een boekhouder of administrateur? 
Een boekhouder houdt de gedane uitgaven en verkregen ontvangsten en de vermogenspositie bij van een onderneming. Een boekhouder doet ander werk dan een accountant. Een boekhouder stelt de gegevens samen en een accountant geeft een accountantsverklaring wat iets zegt over de betrouwbaarheid van de gegevens. Een boekhouder mag deze verklaring niet afgeven.

Op zoek naar een accountant voor je bedrijf?
Via administratieve-dienstverleners.nl kunt u gemakkelijk accountants vinden en vergelijken. Vraag gratis offertes aan bij accountants uit uw regio.

Het bijhouden van je administratie is over het algemeen een tijdrovende bezigheid. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om hun bedrijfsadministratie uit te besteden.

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen

Het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie heeft de volgende voordelen:

  • U heeft meer tijd voor andere bedrijfsactiviteiten
  • Maximaal gebruik van belastingvoordelen
  • De  financiĆ«le administratie voldoet aan de wettelijke eisen.
  • U bent altijd op tijd met je BTW- aangiften

Genoeg redenen dus om je administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Ervaringen van andere bezoekers

Ben benieuwd
"na enkele jaren zelf geprobeerd heb de administratie te doen toch maar besloten een boekhouder te vragen mij uit de brand te helpen. Net een invraag ingediend, ben benieuwd naar de reacties!"
Toegevoegd: J. Visser uit Kampen
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Hartelijk bedankt
"Voor mijn eenmanszaak heb ik enige tijd geleden offertes aangevraagd via administratieve-dienstverleners.nl. Hierbij wil ik even melden dat ik een prima bedrijf heb gevonden en ontzettend tevreden ben over deze service. Het vergelijken van de diverse offertes heeft me enorm geholpen bij mijn zoektocht naar het juiste bedrijf. "
Toegevoegd: P. van den Velden uit Leiden
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Voordelen van financieel advies

Een boekhouder of administrateur verzorgt alle inkomsten en uitgaven van een bedrijf. Zo is aan het eind van het jaar alles netjes op orde en kan het gecontroleerd worden door een accountant. Daarna weet u precies wat u aan belasting moet afdragen. .

Veelgestelde vragen

Kunt u mij iets vertellen over de gebruikelijke uurtarieven van boekhouders en administrateurs?
Deze uurtarieven kunnen behoorlijk uiteen lopen van 40 euro tot 100 euro.

Wat levert het voor mij op om een boekhouder in te huren?
Wanneer u een boekhouder de administratie volledig op orde laat brengen zult u uzelf aan het eind van het jaar een hoop werk besparen voor de jaarrekening.

De website administratieve-dienstverleners.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van administratieve dienstverleners bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Bent u er al over uit?

Vraag hier direct gratis offertes aan voor advies over boekhoudkundige zaken.

Bent u een administratieve dienstverlener?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!